iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9 10

iQ Makelaars Eindhoven

Jouw woning verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden; daar gaat het om bij iQ Makelaars Eindhoven. Makelaar Jeroen Dorresteijn is enthousiast en gedreven en doet er alles aan om jouw huis tegen de beste prijs te verkopen. In de huidige markt lijkt het soms makkelijk om een woning te verkopen, maar de kunst is tegenwoordig om zoveel mogelijk gegadigden tegelijkertijd te krijgen zodat je op een hogere opbrengst uitkomt dan je eigenlijk kon verwachten.

Neem gerust contact met ons op

Makelaar Eindhoven

Waardebepaling Eindhoven

Gratis waardebepaling Eindhoven

Overweeg je jouw huis te verkopen? Een waardebepaling is altijd vrijblijvend en gratis, Wij werken op basis van NO CURE NO PAY: je betaalt dus nooit intrekkingskosten. Wij werken met professionele fotografen, die zorgen dat jouw huis perfect gepresenteerd wordt. Op voorhand krijg je van ons stylingadvies. En wanneer een dronevideo toegevoegde waarde heeft, zorgen wij hier ook voor. 

Afhankelijk van de waardebepaling bepalen wij samen met je voor welke prijs wij jouw huis in de markt gaan presenteren. De reguliere `vraagprijs` wordt het meest gehanteerd en soms kan het raadzaam zijn om een `bieden- vanaf prijs` te hanteren. Wij bekijken samen met je welke prijsstelling het meeste animo en de grootste kans op een uitschieter naar boven geeft en uiteraard beslis je zelf hierin.

iQ Makelaars Eindhoven staat voor

  • De specialist in het verkopen en kopen van huizen
  • No Cure No Pay makelaar
  • Werken op zaterdag en na 5-en
  • Gratis waardebepaling
  • Extra online marketing voor u

Uitgebreid marketingpakket voor jouw huis

IQ Makelaars Eindhoven haalt alles uit de kast om zoveel mogelijk kijkers en dus kansen op de verkoop van jouw huis te creëren. Dit vind je onder andere terug in het uitgebreide marketingpakket. Wij plaatsen niet alleen jouw woning op Funda en alle andere grote woning websites zoals Jaap, Huislijn etc, maar naast deze plaatsing richten wij speciaal voor jouw woning een Google campagne én een Facebook campagne in waarin wij focussen op de sterke punten van uw woning.

Wij zijn flexibel beschikbaar voor bezichtigingen van jouw huis, bij tweeverdieners is dit vaak na werktijd; op zaterdag en na vijven bezichtigingen begeleiden is voor ons heel normaal.

We maken voor elke woning een verkoopplanning en naast onbeperkte individuele bezichtigingen organiseren wij open huizen voor jouw huis, zonder extra kosten voor jou! Kijkers moeten nou eenmaal jouw huis ervaren om het op waarde te schatten. Ervaring leert ons dat een laagdrempelig open huis zorgt voor kijkers die anders NIET geweest waren. Om de reclamedragers die wij inzetten in en rondom jouw huis kan niemand heen; je moet niet raar staan te kijken dat er een beachvlag bij en richtingwijzers naar jouw woning geplaatst worden. Dit is niet verplicht, het moet bij je passen, maar wij halen nou eenmaal graag alles uit de kast om jouw woning te verkopen. Ook offline marketing is belangrijk om een kijker te vinden die koper wordt!

Meer weten informatie over ons

Wij bieden je de nazorg voor jouw huis indien nodig

Als zaken goed geregeld zijn beperken we de kans tot een minimum, toch bestaat er de kans op discussie achteraf. Mocht dit onverhoopt voorkomen, dan staat onze juridische afdeling je met raad en daad terzijde.

Wij gaan voor 100% tevreden klanten en daar hoor jij ook bij, wat er ook voor nodig is. Zonder extra kosten voor jou, dus 100% service!

Neem contact met ons op

Makelaar EIndhoven

Onze makelaarstarieven

Meer weten over onze makelaarstarieven en het kostenplaatje voor de verkoop of aankoop van jouw huis? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.

Contact met onze makelaars  Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Eindhoven
Croy 7
5653 LC Eindhoven

E: eindhoven@iqmakelaars.nl
T: 040 - 209 22 92

040 - 209 22 92

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.