Huis verkopen Eindhoven

Wilt u uw huis verkopen in Eindhoven? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een betrouwbare makelaar die goed bij u past. Een huis verkopen is een belangrijke stap, een ervaren en professionele partner inschakelen is daarom zeer verstandig. iQ Makelaars Eindhoven werkt altijd op basis van No Cure No Pay en zet nieuwe marketingtechnieken en ouderwetse kwaliteit in om het beste resultaat voor u te behalen. Uw huis verkopen in Eindhoven? iQ Makelaars helpt u hierbij!

Neem gerust contact met ons op

Huis verkopen Eindhoven

Uw belangen als verkoper van een huis

Een goede makelaar verdient zichzelf dubbel en dwars terug en is dus een goede keuze bij uw huis verkopen in Eindhoven. De verkoopmakelaar komt op voor uw belangen als verkopende partij en ontzorgt u waar nodig. De verkoopmakelaars van iQ Makelaars Eindhoven hebben veel kennis van de lokale woningmarkt en zijn gespecialiseerd in het verkopen van huizen in deze tijd. Wij zijn een moderne verkoopmakelaar die weet welke marketing uw woning nodig heeft om snel verkocht te worden; daarnaast kunnen wij u door onze landelijke samenwerking perfect helpen bij uw huis verkopen in Eindhoven. Omdat wij op basis van No Cure No Pay werken zijn wij net als u gebaat bij een realistische vraagprijs.

Meer over onze werkwijze

Wij kunnen u helpen met:

  • Verkoopteksten in Nederlands én Engels
  • Professionele fotografie en 2D/3D plattegrond
  • Doorplaatsing op verschillende woningwebsites
  • Toppositie op Funda
  • Fysieke en digitale verkoopbrochure
  • Organiseren Open Huis & bezichtigingen

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Gratis adviesgesprek inplannen

Moderne marketing voor het verkopen van uw huis

Uw huis verkopen in Eindhoven begint bij de juiste presentatie van uw woning: moderne marketing. iQ Makelaars Eindhoven weet welke marketing er nodig is zodat uw huis onder de aandacht komt bij de juiste personen. Onze unieke landelijke samenwerking zorgt voor inzichten in de markt zodat wij weten welke verkoopstrategie het beste werkt voor uw woning. Wij focussen op extra marketing in het begin van de verkoopperiode om zo meerdere bieders tegelijkertijd te krijgen. Als actieve makelaar organiseert iQ Makelaars Eindhoven open huizen en doen aan onbeperkte bezichtigingen. Uw woning wordt via kanalen als Funda, Jaap en Huislijn aan het publiek getoond, maar ook via andere kanalen op basis van de sterke punten van uw woning in Eindhoven.

Courtage iQ Makelaars Eindhoven

Het is mogelijk om uw woning via iQ Makelaars Eindhoven te verkopen vanaf 1% inclusief btw. Wij communiceren op onze website geen prijzen of vast courtage, omdat dit voor elke woning en verkoopstrategie anders zal zijn. Wij kijken samen met u wat u van ons verwacht en wat u liever zelf onderneemt. Een gratis en vrijblijvende woning waardebepaling geeft u meer inzicht in de kosten.  

Vraag een gratis waardebepaling aan

Uw huis verkopen in Eindhoven? Wij geven u graag vrijblijvend meer informatie en advies. Neem snel contact met ons op door het formulier in te vullen.

Contact

iQ Makelaars Eindhoven
Croy 9
5653 LC Eindhoven

E: eindhoven@iqmakelaars.nl
T: 040 - 209 22 92

040 - 209 22 92

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.