iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9 10

Huis verkopen in Eindhoven?

Plan je van plan te verhuizen en wil je jouw huis verkopen? iQ Makelaars Eindhoven helpt je graag als verkoopmakelaar in Eindhoven. De verkoop van een woning is best een grote stap. Als makelaar hebben wij door de jaren heen veel ervaring en een netwerk opgebouwd. Daarnaast weten wij precies wat jouw huis nodig heeft om verkocht te worden tegen de beste voorwaarden.

Door ons opgebouwde netwerk kennen wij waarschijnlijk jouw potentiële koper al. Wij zetten verschillende marketingactiviteiten in om jouw huis te promoten. Zo verkopen wij jouw woning snel en tegen de beste voorwaarden.

Neem gerust contact met ons op

Huis verkopen Eindhoven

De reden om samen met iQ Makelaars Eindhoven een huis te verkopen?

  • Ook beschikbaar op zaterdag en in de avonduren; wanneer het jou uitkomt
  • Gegarandeerd scherpe tarieven
  • Landelijke organisatie & kennisdeling
  • Kennis van de lokale huizenmarkt
  • Regionaal groot netwerk
  • No Cure No Pay verkoopmakelaar
  • Een unieke en uitstekende verkoopstrategie

Jouw huis snel verkopen in Eindhoven met een goede verkoopstrategie

Een goede verkoopstrategie is erg belangrijk tijdens de verkoop van een woning. Bij het vaststellen van deze strategie wordt er onder andere gekeken naar de verkoopkansen van de woning. Hier kan namelijk de strategie op worden aangepast. Op die manier weten beide partijen wat ze kunnen verwachten. Wij weten wanneer wat moet gebeuren en jij weet wanneer je wat van ons kunt verwachten. Het verkoopadvies is de leidraad voor het gehele verkoopproces. Zo verkopen wij je huis snel en tegen de beste voorwaarden.  

Het stappenplan bij de verkoop van een huis

De eerste stap bij de verkoop van jouw woning is het vaststellen van jouw woningwaarde. Dit wordt gedaan door middel van een zogeheten waardebepaling. De tweede stap is het verzamelen van alle belangrijke stukken en bijzonderheden van jouw huis. Vervolgens kan de verkoopstrategie worden bepaald. Na het vaststellen van de strategie kan er over worden gegaan op het geven van een passend advies. iQ Makelaars Eindhoven maakt een uitgebreide verkoopplaninng en zorgt ervoor dat jouw huis krijgt dat het verdiend. Tot slot helpen wij je met de bezichtigingen, de onderhandelingen, het jurisdische gedeelte en bieden wij de nazorg die je verdient!

Verkoopadvies voor een huis

Het verkopen van een woning is niet zomaar iets. Wij adviseren je graag door middel van een uitstekende verkoopstrategie. Het advies voor het verkopen van jouw huis is geheel vrijblijvend. Wij geven bijvoorbeeld advies over het rangschikken van meubels of het gebruiken van een andere styling. Daarnaast geven wij ook advies over duurzaamheid. Verduurzaming stimuleert namelijk de verkoop van een huis. Advies over verduurzamen komt voort uit het energielabel en het daar bijhorende energieadvies.

Wat bij de verkoop ook het verschil kan maken zijn de foto’s van de woning. Mooie foto’s op een zonnige dag scoren beter dan slechte foto’s met slecht weer. Wij werken daarom als verkoopmakelaar met een flexibele planning. Zo kunnen wij altijd foto’s maken op mooiere dagen. Het resultaat is dan mooiere foto’s en dus een beter verkoopresultaat.

Naast verduurzaming en foto’s geven wij ook advies met betrekking tot de promotie van jouw huis. Wij zorgen ervoor dat jouw huis alle aandacht krijgt die het nodig heeft.  Wij organiseren bijvoorbeeld een open huis en starten online campagnes om jouw woning onder de aandacht te brengen. Wij geloven namelijk in het feit dat zichtbaarheid en naamsbekendheid van een huis het verschil kan maken tijdens de verkoop van een woning. Een gewilde woning levert namelijk meer op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Gratis adviesgesprek inplannen

Moderne marketing voor het verkopen van jouw huis

Jouw huis verkopen in Eindhoven begint bij de juiste presentatie van jouw huis: onze uitgebreide marketing. iQ Makelaars Eindhoven weet welke marketing er nodig is zodat jouw huis onder de aandacht komt bij de juiste personen. Onze unieke landelijke samenwerking zorgt voor inzichten in de markt zodat wij weten welke verkoopstrategie het beste werkt voor jouw woning. Wij focussen op extra marketing in het begin van de verkoopperiode om zo meerdere bieders tegelijkertijd te krijgen. Als actieve makelaar organiseert iQ Makelaars Eindhoven open huizen en doen aan onbeperkte bezichtigingen. Jouw huis wordt via kanalen als Funda, Jaap en Huislijn aan het publiek getoond, maar ook via andere kanalen op basis van de sterke punten van jouw woning in Eindhoven.

Courtage iQ Makelaars Eindhoven

Je bent bij iQ Makelaars Eindhoven verzekerd van een scherpe prijs. Wij benoemen op de website bewust geen cijfers van onze prijzen, omdat dit per huis verschilt. Dit komt omdat elk huis net een andere verkoopstrategie nodig heeft en daarmee dus een andere verkoopprijs. Uiteraard staan wij graag voor je klaar om de kosten in jouw geval te bespreken. Samen kijken wij dan wat jouw belangen en verwachtingen zijn en bekijken welke dienst wij aan jou kunnen verlenen. Ook kun je met behulp van een gratis waardebepaling een indicatie krijgen van de kosten van ons als makelaar in Eindhoven.  

Vraag een gratis waardebepaling aan

Jouw huis verkopen in Eindhoven? Wij geven je graag vrijblijvend meer informatie en advies. Neem snel contact met ons op door het formulier in te vullen.

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Eindhoven
Croy 7
5653 LC Eindhoven

E: eindhoven@iqmakelaars.nl
T: 040 - 209 22 92

040 - 209 22 92

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.