Huis verkopen Eindhoven

Jouw huis verkopen in Eindhoven? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een betrouwbare makelaar die goed bij je past. Een huis verkopen is een belangrijke stap, een ervaren en professionele partner inschakelen is daarom zeer verstandig. iQ Makelaars Eindhoven werkt altijd op basis van No Cure No Pay en zet nieuwe marketingtechnieken en ouderwetse kwaliteit in om het beste resultaat voor je te behalen. Jouw huis verkopen in Eindhoven? iQ Makelaars helpt je hierbij!

Neem gerust contact met ons op

Huis verkopen Eindhoven

Jouw belangen als verkoper van een huis

Een goede makelaar verdient zichzelf dubbel en dwars terug en is dus een goede keuze bij jouw huis verkopen in Eindhoven. De verkoopmakelaar komt op voor jouw belangen als verkopende partij en ontzorgt je waar nodig. De verkoopmakelaars van iQ Makelaars Eindhoven hebben veel kennis van de lokale woningmarkt en zijn gespecialiseerd in het verkopen van huizen in deze tijd. Wij zijn een moderne verkoopmakelaar die weet welke marketing jouw huis nodig heeft om snel verkocht te worden; daarnaast kunnen wij je door onze landelijke samenwerking perfect helpen bij jouw huis verkopen in Eindhoven. Omdat wij op basis van No Cure No Pay werken zijn wij net als jij gebaat bij een realistische vraagprijs.

Meer over onze werkwijze

Wij kunnen u helpen met:

  • Nederlands- en Engelstalige verkoopteksten
  • De mooiste foto's en een 2D/3D plattegrond
  • Prominente plaatsing op woningwebsites
  • Bovenaan in Funda
  • Brochure, zowel offline als online
  • De organisatie van een open huis en bezichtiging

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Gratis adviesgesprek inplannen

Moderne marketing voor het verkopen van jouw huis

Jouw huis verkopen in Eindhoven begint bij de juiste presentatie van jouw huis: onze uitgebreide marketing. iQ Makelaars Eindhoven weet welke marketing er nodig is zodat jouw huis onder de aandacht komt bij de juiste personen. Onze unieke landelijke samenwerking zorgt voor inzichten in de markt zodat wij weten welke verkoopstrategie het beste werkt voor jouw woning. Wij focussen op extra marketing in het begin van de verkoopperiode om zo meerdere bieders tegelijkertijd te krijgen. Als actieve makelaar organiseert iQ Makelaars Eindhoven open huizen en doen aan onbeperkte bezichtigingen. Jouw huis wordt via kanalen als Funda, Jaap en Huislijn aan het publiek getoond, maar ook via andere kanalen op basis van de sterke punten van jouw woning in Eindhoven.

Courtage iQ Makelaars Eindhoven

Je bent bij iQ Makelaars Eindhoven verzekerd van een scherpe prijs. Wij benoemen op de website bewust geen cijfers van onze prijzen, omdat dit per huis verschilt. Dit komt omdat elk huis net een andere verkoopstrategie nodig heeft en daarmee dus een andere verkoopprijs. Uiteraard staan wij graag voor je klaar om de kosten in jouw geval te bespreken. Samen kijken wij dan wat jouw belangen en verwachtingen zijn en bekijken welke dienst wij aan jou kunnen verlenen. Ook kun je met behulp van een gratis waardebepaling een indicatie krijgen van de kosten van ons als makelaar in Eindhoven.  

Vraag een gratis waardebepaling aan

Jouw huis verkopen in Eindhoven? Wij geven je graag vrijblijvend meer informatie en advies. Neem snel contact met ons op door het formulier in te vullen.

Contact

iQ Makelaars Eindhoven
Croy 7
5653 LC Eindhoven

E: eindhoven@iqmakelaars.nl
T: 040 - 209 22 92

040 - 209 22 92

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.