Makelaar Tongelre

Uw huis verkopen in het stadsdeel Tongelre? iQ Makelaars Eindhoven kent de lokale woningmarkt als geen ander! wij zijn uw makelaar in Tongelre. In het stadsdeel Tongelre in Eindhoven liggen twee wijken die samen 10 buurten tellen: Oud-Tongelre en De Laak. Dit stadsdeel is rond de kern ‘t Hofke ontstaan en dat centrale deel fungeert nog steeds als zodanig. Aan ‘t Hofke is het oude raadhuis van Tongelre - nu een buurthuis - uit 1911 een van de meest markante gebouwen. Uw huis verkopen in stadsdeel Tongelre doet u snel samen met iQ Makelaars Eindhoven!

Neem gerust contact met ons op

Makelaar Tongelre

Waarom iQ Makelaars Eindhoven?

  • Gratis vrijblijvende waardebepaling
  • Altijd ‘No Cure No Pay’ garantie
  • Vertrouwde makelaar met lokale expertise
  • Inzet van de nieuwste marketingtechnieken
  • Stylingadvies en professionele fotografie
  • Bereikbaarheid en werkzaam op zaterdag

Huis verkopen in stadsdeel Tongelre

Een huis verkopen in stadsdeel Tongelre is iets waarbij u hulp van een expert nodig heeft: onze makelaars hebben jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale woningmarkt. iQ Makelaars Eindhoven werkt op basis van No Cure No Pay! Daarom zijn wij altijd gebaat bij een realistische vraagprijs en doen we er alles aan om uw woning voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen.

Start nu met het verkoopproces 

Gratis waardebepaling

Wat is uw huis of appartement waard en hoe lang gaat het duren voordat u hem echt verkoopt? Uw makelaar Eindhoven geeft u gratis advies; een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. iQ Makelaars Eindhoven werkt op basis van No Cure No Pay: zo zijn wij net als u gebaat bij een realistische vraagprijs. Daarom kiest u voor huis verkopen in stadsdeel Tongelre: iQ Makelaars Eindhoven! 

Vraag uw gratis waardebepaling aan

Wilt u contact met ons opnemen? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Eindhoven
Croy 9
5653 LC Eindhoven

E: eindhoven@iqmakelaars.nl
T: 040 - 209 22 92

040 - 209 22 92

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.