iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9 10

Makelaar Stratum

Een huis verkopen in stadsdeel Stratum? Wij zijn jouw makelaar in Stratum. Vanuit het centrum van Eindhoven loop je in zuidoostelijke richting het stadsdeel Stratum binnen. Stratum bestaat uit drie wijken (Oud-Stratum, Kortonje en Putten) waar ook weer 22 buurten onder vallen. Veel benamingen in Stratum verwijzen naar de oude gehuchten of boerderijen die tot het oorspronkelijke agrarische dorp behoorden, voordat dit bij Eindhoven werd getrokken. Jouw huis verkopen in Stratum doe je snel samen met iQ Makelaars Eindhoven!

Neem gerust contact op

Makelaar Stratum

Waarom iQ Makelaars Eindhoven?

  • Gratis waardebepaling huis
  • Geen intrekkings- en opstartkosten
  • Eerlijk en realistisch advies
  • Uitgebreid marketingpakket
  • Advies over styling en de beste foto's
  • Werkzaam in avonden en zaterdag

Huis verkopen in Stratum

Een huis verkopen is niet niks. De wijk Stratum is erg gewild bij de mensen. Wij als makelaar in Stratum staan graag voor je klaar om jouw huis tegen de beste voorwaarden te verkopen. Wij gebruiken hiervoor onze landelijke samenwerking in combinatie met onze jarenlange kennis en ervaring op de plaatselijke woningmarkt. Onze makelaars helpen je graag verder bij de verkoop van jouw huis in Stratum.

Neem contact met ons op

Gratis waardebepaling

Wat is jouw woning of appartement waard en hoe lang duurt het voordat het verkocht is? Jouw makelaar in Stratum geeft je gratis een waarde indicatie van jouw huis. Een zogeheten waardebepaling. Wij gaan pas een verkoopopdracht aan als wij vertrouwen dat jouw huis echt wordt verkocht. Om die reden zijn wij ook gebaat bij een realistische waarde van jouw woning. Je kiest voor de verkoop van jouw huis: iQ Makelaars Eindhoven! 

Vraag nu een gratis waardebepaling aan

Wil je meer informatie of weten wat wij kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Verstuur

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Eindhoven
Croy 7
5653 LC Eindhoven

E: eindhoven@iqmakelaars.nl
T: 040 - 209 22 92

040 - 209 22 92

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.