Makelaar Stratum

Uw huis verkopen in stadsdeel Stratum? iQ Makelaars Eindhoven kent de lokale woningmarkt als geen ander! wij zijn uw makelaar in Stratum. Vanuit het centrum van Eindhoven loop je in zuidoostelijke richting het stadsdeel Stratum binnen. Stratum bestaat uit drie wijken (Oud-Stratum, Kortonje en Putten) waar ook weer 22 buurten onder vallen. Veel benamingen in Stratum verwijzen naar de oude gehuchten of boerderijen die tot het oorspronkelijke agrarische dorp behoorden, voordat dit bij Eindhoven werd getrokken. Uw huis verkopen in Stratum doet u snel samen met iQ Makelaars Eindhoven!

Huis verkopen in Stratum

Een huis verkopen in stadsdeel Stratum in Eindhoven is iets waarbij u hulp van een expert nodig heeft: onze makelaars hebben jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale woningmarkt. iQ Makelaars Eindhoven werkt op basis van No Cure No Pay! Daarom zijn wij altijd gebaat bij een realistische vraagprijs en doen we er alles aan om uw woning voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen. 

Gratis waardebepaling

Wat is uw huis of appartement waard en hoe lang gaat het duren voordat u hem echt verkoopt? Uw makelaar Eindhoven geeft u gratis advies; een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. iQ Makelaars Eindhoven werkt op basis van No Cure No Pay: zo zijn wij net als u gebaat bij een realistische vraagprijs. Daarom kiest u voor huis verkopen in stadsdeel Stratum: iQ Makelaars Eindhoven! 

Waarom iQ Makelaars Eindhoven?

  • Gratis vrijblijvende waardebepaling
  • Altijd ‘No Cure No Pay’ garantie
  • Vertrouwde makelaar met lokale expertise
  • Inzet van de nieuwste marketingtechnieken
  • Stylingadvies en professionele fotografie
  • Bereikbaarheid en werkzaam op zaterdag

Wilt u contact met ons opnemen? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

Verstuur

Contact

Croy 9
5653 LC Eindhoven

040 - 209 22 92

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

eindhoven@iqmakelaars.nl