iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9 10

Hoe verkoop ik mijn huis?

De juiste prijsstrategie bij de verkoop van jouw huis

Op basis van een waardebepaling gaan wij samen met jou zetten om te bespreken voor welke prijs jouw huis het best op de markt gepresenteerd kan worden. Er zijn verschillende prijsstrategieën die gehanteerd kunnen worden. Meestal is dat gewoon de normale "vraagprijs", maar sommigen gebruiken ook de "bieden-vanafprijs". Samen met jou kijken we dus welke strategie het best past bij jouw huis.

Funda, nog steeds het belangrijkste kanaal voor alle online aandacht die jouw huis krijgt, hanteert categorieën van €25.000 per categorie.  Door de juiste prijscategorie te hanteren is de kans op een uitschieter naar boven aanzienlijker. iQ Makelaars Eindhoven kan een goede inschatting maken van de waarde van jouw huis door middel van een waardebepaling. Hierbij richten wij ons echter op de potentiële koper voor wie jouw huis het nieuwe droomhuis is. Wij geven deze koper de ruimte een hoger bod te doen dan de reguliere waarde. 

Hoe verkoop ik mijn huis

Professionele fotografie voor uw huis

Voor de binnenfoto’s en nog meer voor de buitenfoto’s is het belangrijk dat het een overwegend zonnige dag is. Wij zorgen dat we flexibel zijn in de timing zodat we waar nodig de fotografie één of meerdere dagen kunnen uitstellen. Voor een grondgebonden woning maken wij hoogtefoto’s om uw woning op de juiste manier op te laten vallen. Wanneer een dronevideo toegevoegde waarde heeft kunnen wij hier een externe partij voor inschakelen waar wij landelijke afspraken mee hebben zodat dit tegen de laagst mogelijke kosten uitgevoerd kan worden. Professionele fotografie stimuleert de verkoop van de woning

Jouw woningwaarde weten binnen 48 uur?
Gratis waardebepaling aanvragen

Stijlingadvies voor de verkoop van jouw huis

Wij van iQ Makelaars Eindhoven geven je vrijblijvend advies over de styling van jouw huis. Als je woning namelijk op de juiste manier gestyled is kan het huis sneller worden verkocht. Ons stijlingsadvies bestaat uit het schikken van meubels, het opbergen en opruimen van spullen, maar kan ook advies bevatten over het verven van muren of het maken van kleine gebreken. iQ Makelaars Eindhoven geeft je alleen advies. Je bepaalt uiteindelijk zelf wat je hiervan wel en niet wilt toepassen. 

Het stylingadvies dat helpt bij het sneller verkopen van jouw huis ontvang je voor dat we foto's van de woning gaan maken. Door kleine aanpassingen in het interieur kan de woning net aantrekkelijker worden gemaakt. Hierdoor raakt een groter aantal kandidaten geïnteresseerd in jouw huis.

Meer informatie over ons

Open huis stimuleert het verkopen van een huis

Als jouw huis online is gezet, organiseren wij van iQ Makelaars Eindhoven een open huis. Een open huis wordt ingepland op de tweede zaterdag na het online zetten. Een open huis zorgt ervoor dat meer geïnteresseerden de kans hebben jouw woning te bekijken. Daarnaast zorgt een open huis vaak voor een hoger bod, omdat potentiële kopers zien dat ook anderen interesse hebben in de woning. Dit komt omdat een mens een "kuddedier" is. Mensen willen namelijk een woning, die anderen ook willen hebben. Een gewilde woning levert meer op en wordt sneller verkocht.

Door de juiste prijsstrategie te hanteren, kan het zijn dat jouw huis al voor het open huis is verkocht. In de praktijk zien wij namelijk dat tussen de eerste bezoekers vaak een koper zit.  Wij gebruiken dan het open huis om het budget van de bieder op te rekken, zodat jij de meest optimale prijs krijgt voor jouw woning.

Neem gerust contact met ons op

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Eindhoven
Croy 7
5653 LC Eindhoven

E: eindhoven@iqmakelaars.nl
T: 040 - 209 22 92

040 - 209 22 92

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.