iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9 10

Een huis verkopen met behulp van een uitgebreid marketingpakket

Wij gebruiken meerdere kanalen om jouw huis te verkopen

Als makelaar uit Eindhoven zet iQ Makelaars meerdere kanalen in om jouw huis onder de aandacht te brengen. Het doel aandacht voor jouw woning, zodat het snel verkocht kan worden. Wij zorgen dat jouw huis een prominente plek krijgt op verschillende woningsites, zoals Funda, Huislijn, Pararius et cetera. Door de woning prominent te tonen, komt de potentiële koper vaker in aanraking met jouw woning en is de kans veel groter dat jouw huis sneller verkocht wordt. 

Neem gerust contact met ons op

Marketing voor huis

Online marketing om uw huis te verkopen

Naast de reguliere marketingkanalen die wij inzetten voor jouw woning, hebben wij ook een eigen landelijk platform voor expats. Het zogeheten Expat Homes Holland. Expats zijn een steeds groter wordende doelgroep. Vaak zijn dit woningzoekers met een aardig kapitaal die besluiten om in Nederland te blijven wonen. Kortom op ons eigen platform tonen wij jouw huis aan een grote doelgroep internationale woningzoekers. In de praktijk blijkt dit een succesvolle manier te zijn. Jouw huis verkopen doe je snel bij iQ Makelaars Eindhoven.

Neem gerust contact met ons op

Een handleiding om zelf je huis via Facebook te promoten

iQ Makelaars Eindhoven biedt je een handleiding waarin wij stap-voor-stap uitleggen hoe jij zelf jouw huis op Facebook kan promoten.  Je kan dus zelf jouw huis onder de aandacht brengen bij mogelijke potentiële kopers. Daarnaast kunnen wij jouw huis, los van wat jezelf eventueel kan doen, ook promoten door middel van een Facebookcampagne. Bij deze Facebookcampagne maken wij verschillende advertenties waar wij mee adverteren, zodat jouw huis snel verkocht wordt. Op deze manier krijg je jouw woning onder de aandacht bij de juiste doelgroep. Bekijk hier het gehele verkoopproces van een woning.

Wij zetten de volgende kanalen in om jouw huis onder de aandacht te brengen:

  • Google campagnes
  • Facebook & Instagram
  • Overige Social Media
  • Internationaal platform: Expat Homes Holland
  • Verschillende woningsites (denk aan bv. Funda)
  • Brochures (hardcopy en digitaal)

Extra online marketing voor jouw woning

Een huis verkopen bestaat uit het creëren van kansen. Funda zorgt voor ca. 70% van alle exposure van jouw woning,
hier kunnen we niet omheen. Maar bij iQ Makelaars Eindhoven wordt alles uit de kast gehaald om nog meer kijkers en kansen op verkoop te creëren. Speciaal voor jouw huis wordt een Google campagne ingericht waarin wij ons richten op de sterke punten van jouw woning.

We merken dat juist de mensen die in eerste instantie niet naar een woning zoeken en deze toch eens gaan bezichtigen, een grotere kans bieden om vervolgens tot verkoop over te gaan. En dan ook nog voor een hogere prijs dan men eigenlijk van plan was.

Huis verkopen met behulp van marketing

Begin met het verkooptraject en vraag een gratis waardebepaling aan!

Gratis waardebepaling

Contact

iQ Makelaars Eindhoven
Croy 7
5653 LC Eindhoven

E: eindhoven@iqmakelaars.nl
T: 040 - 209 22 92

040 - 209 22 92

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.