iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9 10

Huis op Funda plaatsen

Jouw woning bovenaan in Funda

iQ Makelaars Eindhoven ziet erop toe dat jij de beste plek krijgt op Funda. Wij zorgen ervoor dat jouw huis een prominente plek krijgt op Funda en onder de aandacht komt van alle potentiële kopers. Naast Funda bieden wij jouw huis ook aan op andere belangrijke woningsites, zoals Huislijn.nl en Jaap.nl. Een huis verkopen draait erom dat alle kansen op verkoop met beide handen worden aangepakt.

Wij zorgen met het plaatsen van jouw huis op Funda dat jouw huis in beeld komt bij alle woningzoekenden. Op die manier is een eventuele koper sneller gevonden. Door op de belangrijkste websites een goede plek te hebben maakt iQ Makelaars het verschil. Kortom door onze uitgebreide marketing zorgen wij ervoor dat jouw woning snel wordt verkocht.

Huis op Funda Eindhoven

Funda huis Eindhoven

Onze werkwijze voor uw huis op Funda

Als makelaar werken wij No Cure No Pay. Jouw verkoopopdracht wordt dus ook pas aangenomen als wij geloven in het feit dat jouw huis ook echt verkocht wordt. Doordat wij een No Cure No Pay makelaar zijn, hebben wij ook voordeel van eerlijk en reëel advies. Daarnaast rekenen wij geen intrekkingskosten. Naast de No Cure No Pay voordelen voor jou is het kantoor ook aangesloten bij VBO. Dit zorgt ervoor dat wij al makelaar een directe koppeling hebben met Funda. Wij kunnen dus snel en makkelijk jouw huis bovenaan in Funda plaatsen. 

Wil je jouw woning op Funda zetten? Neem dan snel contact op met iQ Makelaars Eindhoven: dé No Cure No Pay makelaar. Vul het contactformulier in en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Een breed marketingpakket om jouw huis in de spotlight te zetten

Bij de verkoop van een huis gaat erom dat alle kansen op verkoop benut worden. Deze kansen creëert iQ Makelaars Eindhoven door de beste plaats op verschillende woningwebsites te hebben. Zeventig procent van alle publiciteit van een huis komt via Funda. Wij zorgen daarom dat jouw huis hier dan ook prominent wordt getoond. Naast Funda zetten wij ook andere marketing in om jouw huis onder de aandacht te brengen. Zo bieden wij een Google of social media campagne aan waardoor jouw woning ook op andere kanalen zichtbaar wordt.  Door op verschillende kanalen goed vind- en zichtbaar te zijn, krijgt jouw huis steeds meer aandacht bij de juiste doelgroep. Naast deze marketingtechnieken hebben wij speciaal voor buitenlandse huizenzoekers een landelijk platform waarop wij jouw huis tonen aan expats. Het uitgebreide marketingpakket van iQ Makelaars Eindhoven stimuleert de verkoop van jouw huis!

Neem gerust contact met ons op

Wat is jouw woning waard?
Vraag een gratis waardebepaling aan 

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Eindhoven
Croy 7
5653 LC Eindhoven

E: eindhoven@iqmakelaars.nl
T: 040 - 209 22 92

040 - 209 22 92

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.