Werkwijze IQ Makelaars

No Cure No Pay makelaar Eindhoven, geen intrekkingskosten

iQ Makelaars werkt altijd op basis van echte “no cure, no pay". Wij beginnen pas aan een verkoopopdracht als wij er vertrouwen in hebben dat wij uw woning daadwerkelijk verkopen. U krijgt bij ons altijd een eerlijk advies; ook wij zijn gebaat bij een reële vraagprijs. Benieuwd hoeveel wij kosten? Bekijk de kosten van de makelaar.

Neem gerust contact op

no cure no pay makelaar eindhoven

Snelheid, werken op zaterdag, daar staat deze VBO makelaar voor

Een iQ Makelaar begrijpt dat er gewerkt moet worden als de potentiële kopers van uw woning niet werken. Zo bezichtigen wij desgewenst ‘s avonds of op zaterdag. Als een kijker vandaag belt of mailt voor een bezichtiging dan kan deze morgen al bezichtigen, of soms dezelfde dag al.
Zo pakken wij elke kans op verkoop van uw woning mee! Wij staan altijd voor u klaar en willen het beste resultaat voor het kopen of verkopen van uw woning!

Neem gerust contact met ons op

De makelaar met altijd een kantoor of partner in de buurt

iQ Makelaars bedient vanuit veel plaatsen de markt en combineert daarmee landelijke dekking en slagkracht met lokale snelheid en marktkennis. Hierdoor hebben wij toegang tot landelijke marketing voor uw woning, kwalitatief hoge juridische ondersteuning vanuit het hoofdkantoor en zijn wij een gesprekspartner op niveau.

De woningmarkt verandert continu, doordat wij landelijk onze krachten gebundeld hebben, weten wij beter hoe wij op de markt in moeten spelen en zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
 

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Eindhoven?

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Makelaar Eindhoven

Beroepsorganisatie Vastgoedpro

De kantoren van iQ Makelaars zijn aangesloten bij NVM, beroepsorganisatie Vastgoedpro of brancheorganisatie VBO Makelaars. Dit zorgt ervoor dat wij een directe koppeling met Funda hebben zodat wij uw woning prominent kunnen presenteren. Voor onze aansluiting dienen de betreffende makelaars hun kennisniveau op peil te houden door jaarlijkse educatie van het SVM nivo en registratie als (K)RMT.

iQ Makelaars Eindhoven is VBO gecertificeerd. Hiermee houden we vrijheid in hoe wij marketing voeren en vrijheid in ondernemerschap, VBO biedt de juiste ruimte, een woning verkopen op de juiste manier. Veel bestaande makelaars komen nog uit de tijd van de grijze pakken, terwijl nieuwe tijden vragen om een nieuwe makelaar! 

Meer informatie VBO makelaar

Start nu uw verkooptracject met een gratis en vrijblijvende waardebepaling! 
Gratis waardebepaling aanvragen

Contact

iQ Makelaars Eindhoven
Croy 9
5653 LC Eindhoven

E: eindhoven@iqmakelaars.nl
T: 040 - 209 22 92

040 - 209 22 92

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.