iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9 10

Werkwijze IQ Makelaars

De makelaar uit Eindhoven waar je pas betaalt na verkoop

Wij werken volgens het zogeheten No Cure No Pay principe. Dat wil zeggen dat je pas hoeft te betalen als jouw huis echt verkocht is. Daarnaast rekenen wij geen intrekkingskosten. Mede door de net benoemde elementen ben je bij ons verzekerd van eerlijk en realistisch advies. Bovendien nemen wij pas een opdracht aan als wij geloven in het feit dat jouw huis verkocht wordt. Ben je nu benieuwd wat wij als makelaar kosten? Bekijk de kosten van de makelaar of neem contact met ons op!

Neem gerust contact op

no cure no pay makelaar eindhoven

De makelaar uit Eindhoven die snel handelt

Wij van iQ Makelaars Eindhoven begrijpen als geen ander dat elke kans op verkoop met beide handen aangepakt moet worden.  Deze kansen moeten echter gecreëerd worden. Dit doet iQ Makelaars door snel te handelen, te werken in de avond en op zaterdag en door net dat stapje extra voor jou te doen. Als een kijker vandaag belt of mailt voor een bezichtiging dan kan deze morgen al bezichtigen, of soms dezelfde dag al.
Zo pakken wij elke gelegenheid op verkoop van jou huis mee! Wij staan altijd voor je klaar en willen het beste resultaat voor het kopen of verkopen van jouw woning!

Neem gerust contact met ons op

De makelaar met altijd een kantoor of partner in de buurt

iQ Makelaars is een landelijke samenwerking. Wij hebben dus overal een kantoor or partner in de buurt die veel kennis en ervaring heeft op de plaatselijke huizenmarkt. Ook heeft de landelijke samenwerking als voordeel dat wij snel kunnen handelen door het gehele land. Zo kunnen wij net dat beetje extra voor je doen.  Naast onze landelijke samenwerking hebben wij ook landelijk een uitgebreid marketingpakket, zodat jouw woning onder de aandacht komt bij de juiste doelgroep.

De huizenmarkt is op dit moment booming en verandert snel. iQ Makelaars Eindhoven kan door de landelijke samenwerking alle krachten bundelen om hierop in te spelen. Bovendien zijn wij op die manier altijd snel op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de plaatselijke woningmarkten. 
 

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Eindhoven?

  • Beschikbaar in de avonden en op zaterdag
  • Gegarandeerd scherpe courtage
  • Kennis plaatselijke huizenmarkt
  • Landelijke samenwerking
  • Maatwerk voor elk individu

Makelaar Eindhoven

Beroepsorganisatie Vastgoedpro

iQ Makelaars Eindhoven is aangesloten bij de zogeheten Vastgoedpro en VBO brancheorganisatie. Door onze aansluiting hebben wij de mogelijkheid om jouw huis prominent te tonen op verschillende woningwebsites, zoals Funda. Bovendien hebben wij dan de kans om jouw woning onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. De aansluiting houdt onze makelaars overigens ook scherp. Zij moeten namelijk jaarlijks hun kennis laten zien, om de aansluiting in stand te houden.

Doordat wij een VBO Makelaar zijn hebben wij de vrijheid hoe wij onze marketing inzetten. Daarnaast heeft elke franchisenemer op die manier de mogelijkheid om in vrijheid te ondernemen. Zo kunnen wij jouw huis op de juiste manier verkopen. Veel bestaande makelaars komen nog uit de tijd van de grijze pakken, terwijl nieuwe tijden vragen om een nieuwe makelaar! 

Meer informatie VBO makelaar

Start nu jouw verkooptracject met een gratis en vrijblijvende waardebepaling! 
Gratis waardebepaling aanvragen

Contact

iQ Makelaars Eindhoven
Croy 7
5653 LC Eindhoven

E: eindhoven@iqmakelaars.nl
T: 040 - 209 22 92

040 - 209 22 92

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.