iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9 10

Kosten makelaar Eindhoven

Wanneer je een huis wilt verkopen ben je waarschijnlijk benieuwd naar de kosten van een makelaar Eindhoven. Want hoe hoog zullen deze nou precies uitvallen? Het inschakelen van een makelaar heeft veel toegevoegde waarde, maar er zijn uiteraard makelaarskosten aan verbonden. iQ Makelaars Eindhoven legt je graag uit hoe deze kosten in elkaar zitten.

Kosten makelaar Eindhoven

Courtage kosten van een makelaar

Vaak berekenen makelaars in Eindhoven courtage wanneer zij helpen met de verkoop van een huis; kosten van een makelaar in Eindhoven. Dit is een percentage van de uiteindelijke verkoopsom. Er zijn voordelen aan dit systeem: bij een tegenvallende verkoopprijs zijn de makelaarskosten lager. Maar andersom werkt dit natuurlijk ook. De kosten zijn dan ook niet echt in cijfers uit te drukken, maar in een percentage. Dit ligt meestal tussen de 1 en 2 procent van de verkoopsom. Meer informatie?

Neem contact met ons op

Gedeelte van de kosten zelf betalen

Sinds 2018 is het alleen nog mogelijk om 100% van de woningwaarde te lenen, de overige kosten moet je zelf betalen. Dit zijn kosten zoals hypotheekadvies, notariskosten, taxatie, bankgarantie en makelaarskosten. Het is daarom wel verstandig om zelf alvast te gaan sparen een aantal jaren voordat je van plan bent een woning te gaan kopen. iQ Makelaars Eindhoven werkt op basis van No Cure No Pay, en ook bieden wij je een gratis waardebepaling aan. Vaak zijn de kosten van een makelaar Eindhoven het geld zeker waard; je haalt toch de hulp van een ervaren en professionele partner in huis.

Onze makelaarstarieven

Meer weten over onze makelaarstarieven en het kostenplaatje voor de verkoop of aankoop van jouw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.

Contact met onze makelaars  Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Wil je weten hoeveel je ongeveer kwijt zult zijn aan de kosten van een makelaar Eindhoven bij de verkoop van jouw huis? iQ Makelaars legt je graag het een en ander uit. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Eindhoven
Croy 7
5653 LC Eindhoven

E: eindhoven@iqmakelaars.nl
T: 040 - 209 22 92

040 - 209 22 92

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.