Beste makelaar Eindhoven

Wilt u in zee met de beste makelaar in Eindhoven? iQ Makelaars Eindhoven werkt altijd op basis van No Cure, No Pay. Wij nemen pas een verkoopopdracht aan als wij er vertrouwen in hebben dat wij de woning daadwerkelijk kunnen verkopen. Bij ons krijgt u altijd een eerlijk advies en onze makelaars zijn specialist op de lokale markt. Wij zijn net als u gebaat bij een realistische vraagprijs! 

Actief onder de aandacht

iQ Makelaars Eindhoven staat voor moderne marketing met ouderwetse kwaliteit in makelaardij. Wij brengen uw woning actief onder de aandacht van mogelijke kopers door middel van moderne marketing. Zowel offline als online marketing worden via veel verschillende kanalen ingezet om het gewenste resultaat te bereiken. Door plaatsing op diverse woningwebsites, overzichtelijke en professionele foto’s en een overtuigende verkooptekst zal uw woning in de smaak vallen bij potentiële kopers. Met iQ Makelaars, de beste makelaar in Eindhoven, is uw woning snel verkocht!

Gratis advies

iQ Makelaars Eindhoven geeft u als beste makelaar Eindhoven gratis advies door middel van een vrijblijvende waardebepaling. Omdat wij geen intrekkingskosten berekenen zijn we net als u gebaat bij een realistische vraagprijs, waarover wij u altijd binnen 48 uur adviseren. Wanneer wij langskomen voor de waardebepaling nemen wij de maten op van uw woning en bijzonderheden worden meegewogen. Een goede makelaar verdient zichzelf dubbel en dwars terug. Deze komt op voor uw belangen als verkopende partij en ontzorgt u waar nodig. De verkoopmakelaars van iQ Makelaars Eindhoven hebben veel kennis van de lokale woningmarkt en zijn gespecialiseerd in het verkopen van huizen in deze tijd. Wij zijn een moderne verkoopmakelaar die weet welke marketing uw woning nodig heeft om snel verkocht te worden; daarnaast kunnen wij u door onze landelijke samenwerking perfect helpen bij uw huis verkopen in Eindhoven.

Op zoek naar de beste makelaar in Eindhoven? iQ Makelaars Eindhoven helpt u graag bij de verkoop van uw huis. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Contact

Croy 9
5653 LC Eindhoven

040 - 209 22 92

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

eindhoven@iqmakelaars.nl