iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
245 reviews
iQ Makelaars Funda
9 10

Beste makelaar Eindhoven

Wil je in zee met de beste makelaar in Eindhoven? iQ Makelaars Eindhoven werkt volgens het No Cure, No Pay principe. Je betaalt pas als jouw huis ook echt is verkocht. Bovendien nemen wij geen opdracht aan als wij geen vertrouwen hebben in het feit dat jouw huis verkocht wordt. Daarom krijg je bij iQ Makelaars Eindhoven realistisch advies. Onze lokale makelaars hebben veel kennis van wat er speelt binnen de lokale huizenmarkt. Wij zijn dus ook gebaat bij eerlijk advies. 

Neem gerust contact op

Beste makelaar Eindhoven

iQ Makelaars Eindhoven staat voor

  • De specialist in de aankoop en verkoop van woningen
  • Een No Cure No Pay makelaar
  • Beschikbaar in de avond en op zaterdagen
  • Gratis de waarde van jouw huis
  • Buitengewone aandacht voor jouw woning

Uitgebreid marketingpakket van de beste makelaar

iQ Makelaars biedt je een uitgebreid marketingpakket, zodat jouw huis de aandacht krijgt die het verdient. Bovendien wordt je huis dan aanzienlijk vaker getoond aan de mogelijke kopers. Wij zetten zowel offline- als online marketing in om jouw huis tegen de beste voorwaarden uiteindelijk te verkopen. Door plaatsing op relevante websites, overzichtelijke en professionele foto’s en een overtuigende verkooptekst zal jouw huis in de smaak vallen bij mogelijke kopers. Jouw woning snel verkopen doe je daarom samen met de beste makelaar uit Eindhoven. iQ Makelaars Eindhoven.

Start met de verkoop van uw woning

Gratis advies over de waarde van je woning

Wij als de beste makelaar van Eindhoven geeft je een gratis waarde-indicatie van jouw huis. Een zogeheten gratis waardebepaling. iQ Makelaars Eindhoven is een makelaar die werkt volgens het No Cure No Pay principe.  Dat betekent dat wij geen intrekkings- of opstartkosten rekenen en dus ook gebaat zijn bij een reële vraagprijs. Advies over de waarde van jouw huis ontvang je bij iQ Makelaars binnen 48 uur. Tijdens zo'n waardebepaling nemen wij alle maten op en nemen wij alle bijzonderheden mee in de waarde-indicatie. De beste makelaar ontzorgt je waar nodig en zet jouw wensen en belangen op nummer 1. Wij van iQ Makelaars Eindhoven zijn gespecialiseerd in de verkoop van huizen! 

Plan een gratis adviesgesprek

Wat is jouw huis waard?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Op zoek naar de beste makelaar in Eindhoven? iQ Makelaars Eindhoven helpt je graag bij de verkoop van jouw huis. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Contact

iQ Makelaars Eindhoven
Croy 7
5653 LC Eindhoven

E: eindhoven@iqmakelaars.nl
T: 040 - 209 22 92

040 - 209 22 92

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.