Beste makelaar Eindhoven

Wilt u in zee met de beste makelaar in Eindhoven? iQ Makelaars Eindhoven werkt altijd op basis van No Cure, No Pay. Wij nemen pas een verkoopopdracht aan als wij er vertrouwen in hebben dat wij de woning daadwerkelijk kunnen verkopen. Bij ons krijgt u altijd een eerlijk advies en onze makelaars zijn specialist op de lokale markt. Wij zijn net als u gebaat bij een realistische vraagprijs! 

Neem gerust contact op

Beste makelaar Eindhoven

iQ Makelaars Eindhoven staat voor

  • De specialist in het verkopen en kopen van huizen
  • No Cure No Pay makelaar
  • Werken op zaterdag en na 5-en
  • Gratis waardebepaling
  • Extra online marketing voor u

Actief onder de aandacht

iQ Makelaars Eindhoven staat voor moderne marketing met ouderwetse kwaliteit in makelaardij. Wij brengen uw woning actief onder de aandacht van mogelijke kopers door middel van moderne marketing. Zowel offline als online marketing worden via veel verschillende kanalen ingezet om het gewenste resultaat te bereiken. Door plaatsing op diverse woningwebsites, overzichtelijke en professionele foto’s en een overtuigende verkooptekst zal uw woning in de smaak vallen bij potentiële kopers. Met iQ Makelaars, de beste makelaar in Eindhoven, is uw woning snel verkocht!

Start met de verkoop van uw woning

Gratis advies

iQ Makelaars Eindhoven geeft u als beste makelaar Eindhoven gratis advies door middel van een vrijblijvende waardebepaling. Omdat wij geen intrekkingskosten berekenen zijn we net als u gebaat bij een realistische vraagprijs, waarover wij u altijd binnen 48 uur adviseren. Wanneer wij langskomen voor de waardebepaling nemen wij de maten op van uw woning en bijzonderheden worden meegewogen. Een goede makelaar verdient zichzelf dubbel en dwars terug. Deze komt op voor uw belangen als verkopende partij en ontzorgt u waar nodig. De verkoopmakelaars van iQ Makelaars Eindhoven hebben veel kennis van de lokale woningmarkt en zijn gespecialiseerd in het verkopen van huizen in deze tijd.

Plan een gratis adviesgesprek

Weten wat uw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Op zoek naar de beste makelaar in Eindhoven? iQ Makelaars Eindhoven helpt u graag bij de verkoop van uw huis. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Contact

iQ Makelaars Eindhoven
Croy 9
5653 LC Eindhoven

E: eindhoven@iqmakelaars.nl
T: 040 - 209 22 92

040 - 209 22 92

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.