Solliciteren om te wonen in Eindhoven

minder dan 1 min.

Terug

Solliciteren om ergens te gaan wonen? Dat zal moeten gebeuren als je wil wonen in de nieuwbouwtoren Haasje Over van corporatie Trudo in Eindhoven. Vragen die gesteld kunnen zijn; waarom pas jij op Strijp-S en welke bijdragen kun jij leveren aan het DNA van de hippe wijk? 

Doordat de nieuwbouwtoren dichtbij het uitgaansgebied, het Ketelhuisplein, de skatebaan en ook de parkeerplaats van PSV komt, zal je als bewoner dit moeten kunnen omarmen, volgens Trudo. 

Het gaat om 185 sociale huurwoningen en gaat vanaf begin 2021 opgeleverd worden. Deze bewoners zullen zelf ook een bijdrage moeten leveren aan cultuur, leefbaarheid en de Strijp-S community. 

Eerder werd een soortgelijke procedure toegepast bij de appartementen op Eikenburg. Ook corporatie Woonbedrijf hield een sollicitatieprocedure voor groene huurders aan de Karel de Grotelaan en voor de circulaire woningen aan de Glaslaan.

Bron: ED

Publicatiedatum 20/08/2020

Contact

Croy 9
5653 LC Eindhoven

040 - 209 22 92

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

eindhoven@iqmakelaars.nl

Volg ons