iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9 10

Mijn huis verkopen Eindhoven

Staat jouw beslissing: “Ik ga mijn huis verkopen!” vast? Neem dan contact op met iQ Makelaars. Wij kunnen je helpen bij alles dat komt kijken bij het verkopen van jouw huis! 

Elke kans op verkoop van een huis meepakken

Maandelijks bekijken vele bezoekers onze advertenties, dus ook het huis dat je wilt gaan verkopen! iQ Makelaars brengt jouw huis actief onder de aandacht van kopers middels uitgebreide marketing. Wij doen ook aan bezichtigingen op zaterdag en in de avonduren; zo heeft iedereen genoeg mogelijkheden heeft om een huis te bekijken en enthousiast te raken. Omdat de kans op verkoop het grootst is in de eerste drie maanden van de verkoopperiode streven wij ernaar om jouw woning binnen deze periode te verkopen.

Neem gerust contact met ons op

Huis verkopen Eindhoven

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Eindhoven?

  • Beschikbaar in de avond en zaterdag
  • Gegarandeerd scherpe prijzen
  • Veel kennis plaatselijke huizenmarkt
  • Landelijke slagkracht
  • Persoonlijke dienstverlening

Mijn huis verkopen in Eindhoven

iQ Makelaars Eindhoven is onderdeel van iQ Makelaars. Hierdoor hebben ze landelijke dekking en kennis van de plaatselijke huizenmarkt. Ook van de plek waar jij je dus bevindt. Daarnaast hebben wij door onze landelijke samenwerking toegang tot landelijke marketing voor jouw huis. Onze specialisten zorgen dat jouw woning prominent wordt getoond op de belangrijkste websites, zodat jouw huis getoond wordt bij de juiste personen. Wij beginnen pas aan een verkoopopdracht als wij er vertrouwen in hebben dat wij jouw huis echt verkocht wordt. Daarom ben je dus verzekerd van altijd eerlijk advies. Wij zijn namelijk ook gebaat bij een reële vraagprijs. Wil jij je huis verkopen?

Wil je ook jouw huis verkopen? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Eindhoven
Croy 7
5653 LC Eindhoven

E: eindhoven@iqmakelaars.nl
T: 040 - 209 22 92

040 - 209 22 92

 

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.